Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Στολισμοί Γάμων
 
 
 
Στολισμοί Γάμων
Ανθοπωλείο Ανθόραμα | Στολισμοί Γάμων & Βαπτίσεων Λάρισα

Ο γάμος είναι ίσως από τις πιο σημαντικές στιγμές κάθε ανθρώπου. Είναι η αρχή της καινούργιας ζωής που θα πρέπει να ξεκινήσει με μία όμορφη και ξεχωριστή τελετή την οποία θα την θυμάστε και θα την αφηγείστε στα παιδιά και τα εγγόνια σας. 

Με κέφι, φαντασία και αγάπη στη λεπτομέρεια, το ανθοπωλείο μας “Ανθόραμα” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα από το 1988, μπορεί να αναλάβει τον στολισμό του γάμου σας δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό που θα το θυμάστε γλυκά για πάντα, τόσο εσείς όσο και οι προσκεκλημένοι σας.

 
 
 
 
 

Είτε έχετε αποφασίσει έναν πρωινό γάμο με απλές γραμμές και απαλά χρώματα, είτε έναν βραδινό με έντονα διακοσμητικά στοιχεία και πολυτελή υφάσματα είμαστε εδώ για υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας. Ρομαντικός, vintage, κλασσικός, outdoor rustic, minimal, λαμπερό, αριστοκρατικό ή μοντέρνο, όποιο στυλ και αν έχετε φανταστεί για τον γάμο σας, η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να το φέρει σε πέρας και να δημιουργήσει ένα μοναδικό και άψογο αποτέλεσμα.

Κάθε γάμος είναι διαφορετικός. Γι αυτό κι εμείς δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες σας, φροντίζοντας το όνειρό σας για εκείνη την ημέρα, να γίνει πραγματικότητα. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε το γάμο σας μια διαδικασία χωρίς άγχος γιατί είναι μία ημέρα που θα θυμάστε για πάντα.

Φροντίζουμε από την αρχή ως το τέλος όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για το στολισμό του γάμου σας, για το προσκλητήριο και τις μπομπονιέρες, το στολισμό της Εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, για να μπορείτε να χαρείτε και να απολαύσετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας

ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να φτιάξουμε
το ιδανικό πακέτο που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική.