Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Στολισμοί Βαπτίσεων
 
 
 
Στολισμοί Βαπτίσεων
Ανθοπωλείο Ανθόραμα | Στολισμοί Γάμων & Βαπτίσεων Λάρισα

Ήρθε η μέρα που το μικρό σας αγγελούδι θα αποκτήση όνομα; Σίγουρα είναι μία σημαντική ημέρα που οι γονείς θα την θυμούνται ευχάριστα για πάντα για αυτό θα πρέπει να υλοποιηθεί σε ένα μοναδικό σκηνικό. 

Στο ανθοπωλείο μας “Ανθόραμα” το οποίο εδρεύει στην Λάρισα, με μεράκι, επαγγελματισμό και διάθεση να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο την παιδική φαντασία, οργανώνουμε και προσφέρουμε υπηρεσίες στολισμού βάπτισης για αγόρια και κορίτσια, σε γονείς που δεν επιθυμούν για το αγγελούδι τους τίποτα λιγότερο του καλύτερου.

 
 
 
 
 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε το σκηνικό που ονειρεύεστε για την ημέρα της βάπτισης του μικρού σας. Vintage, shabby chic, rock, romantic, navy και όποιο άλλο στυλ επιθυμείτε η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να το πραγματοποιήσει και να σας προσφέρει μία εντυπωσιακή εκδήλωση που θα εντυπωθεί ευχάριστα στην μνήμη την δικη σας αλλά και των καλεσμένων σας.

Ακόμη όμως και στην περίπτωση που έχετε μια εντελώς δική σας πρόταση για το στολισμό βάπτισης, οι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα για την υλοποίησή της και να απογειώσουν την ιδέα σας.

Μαζί θα σχεδιάσουμε το στυλ της διακόσμησης, επιλέγουμε τα υλικά, τα χρώματα και τα λουλούδια που θα χρησιμοποιηθούν και με βάση αυτά δημιουργούμε ένα ξεχωριστό και όμορφο αποτέλεσμα που θα κάνει την βάπτιση του μικρού σας ένα παραμυθένιο σκηνικό. Είτε ζητούμενο είναι ο ιδανικός στολισμός βάπτισης για αγόρι, είτε ο στολισμός βάπτισης για κορίτσι που θα κάνει τη διαφορά, η εγγυημένη επιλογή φέρει την επωνυμία Ανθόραμα.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ
 
Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας

ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να φτιάξουμε
το ιδανικό πακέτο που θα κάνει την εκδήλωσή σας μοναδική.